De zwangerschap is een bijzondere tijd, waar je ontzettend van zou mogen genieten. Wij helpen je daar graag bij. Bij Echo-Pret kun je terecht voor (zwangerschaps)massage, beautybehandelingen, hypnobirthing en coaching tijdens en na de zwangerschap.

 

Maak van je echo een feestje! 

Wil je de echo nog specialer maken? Boek dan een Special bij je pretecho.

Neem gezellig je hele familie of je liefste vrienden mee en begin de echo met een glaasje roze of blauwe bubbels. Tijdens de echo krijgen jullie ook iets lekker (uiteraard ook in thema) en de zwangere krijgt een presentje. Heel bijzonder om op deze manier dit mooie moment te delen met familie en vrienden.

Geef bij je reservering aan met hoeveel personen jullie komen (2-8).

 

Massage 

Een moment van rust en ontspanning? Maak een afspraak bij ons voor een massage!

Zwangerschapsmassage heeft een positief effect op de vele veranderingsprocessen die er tijdens deze periode plaatsvinden. Het zorgt voor een betere bloedcirculatie, ook van de baby, betere nachtrust, betere ademhaling, minder spierspanning, minder stress en minder complicaties. Ook is het zeer belangrijk als voorbereiding op een ontspannen bevalling.

Zwangerschapsmassage wanneer je minder dan 12 weken zwanger bent wordt afgeraden.

Wij bieden verschillende zwangerschapsmassages aan:

ZWANGERSCHAPSMASSAGE
Tijdens je zwangerschap is je lijf hard aan het werk. Je buik wordt steeds groter en wordt een grotere belasting op je banden en spieren. Hoe lekker is het dan om lekker gemasseerd te worden en je spieren weer even los worden maken. Met een massage kun je ontspannen zodat je er daarna weer tegenaan kan.

Bij deze massage lig je op je zij. Samen kijken we waar je het meeste behoefte aan hebt en stemmen de massage hier op af.

MAMA MASSAGE
Misschien ben je al bevallen en heb je behoefte om even helemaal te ontspannen. Een mama massage kan dit voor jou doen. Even een moment voor jezelf en even lekker tot rust te komen.
Deze massage is te boeken vanaf 4-6 weken na de geboorte van je kindje.
Duur: 60 of 90 minuten

LOMI LOMI HAPAI ZWANGERSCHAPSMASSAGE

Dit is een zachte, maar doeltreffende massage voor vrouwen vanaf de tweede termijn van hun zwangerschap. De aanstaande moeder ligt in zijligging en wordt door middel van strijkende bewegingen gemasseerd, waarbij het continue contact belangrijk is.

De Hapai wordt al honderden jaren uitgevoerd bij zwangere vrouwen. Het doel is verlichting te bieden bij eventuele ongemakken zoals lage rugpijn, spierklachten, slaapproblemen en spanning. Het werkt ook ter voorbereiding op de bevalling.

“Bij de Lomi zorg je eerst dat de spanning uit het lichaam verdwijnt, voordat je een dieptewerking gaat doen. Je merkt soms zelfs dat de baby reageert op de massage, wat heel bijzonder is.”

De Hapai verlicht dus niet alleen eventuele lichamelijke klachten, maar brengt ook de gevoelens en gedachten van de aanstaande moeder tot rust. Het is daarmee een bijzonder cadeau voor moeder en kind.

Meer informatie of een afspraak maken? Jerney: 0616543935 of info@echopret_db.nl

 

Samenwerkingen

Wij werken met veel partners samen waarbij we niet alleen onze kennis en ervaringen uitwisselen, maar ook onze klanten daar een voordeel uit laten halen.

* Bestel je via ons je geboortekaartjes (www.kaartenbij.nl/echo-pret) dan krijg je 15% korting op je bestelling.