Uniek in Nederland!

De ultieme verrassing voor je zwangere dochter, zus of beste vriendin. Kom op samen met vriendinnen gezellig theeleuten of ‘borrelen’ en genieten van lekkere hapjes en daarna met z’n allen genieten van de beelden van de kleine. Bij ons kan het!

Een zwangerschap is iets heel moois, iets heel bijzonders, maar kan ook ontzettend zwaar zijn. Vooral de laatste loodjes zijn voor veel vrouwen erg zwaar. Hoe leuk is het dan om door je vriendinnen, moeder of zussen verrast te worden met een babyshower. Vaak is het niet nodig om ook nog allerlei spelletjes te doen, maar dat kan en mag natuurlijk wel. Babynamen raden, babyhapjes proeven, een rompertje bedrukken, schilderijtjes maken voor de babykamer…de mogelijkheden zijn eindeloos. Niets is ons te gek en alles is bespreekbaar.

Heeft de zwangere een chocoladeverslaving, wordt ze wild van augurken of eet ze het liefst de hele dag door yoghurt? Wij zorgen er natuurlijk voor dat datgene dan ook op tafel staat!

De  echo
Het hoogtepunt is natuurlijk de 4D echo. De zwangere ligt comfortabel in de behandelstoel, de rest zit knus op de hoekbank en met z’n allen kunnen jullie dan op een groot scherm gaan kijken naar het prachtige snoetje van de kleine. Op wie lijkt hij of zij het meest?
Natuurlijk krijgt de zwangere dame de beelden die gemaakt worden allemaal mee, zodat ze ook thuis nog heerlijk kan nagenieten van de beelden en de geweldige middag die ze gehad heeft.

Een middag/avond voor 10 personen met een 4D echo voor de zwangere is er al vanaf 25,00 pp
Dit is inclusief:

  • Alcoholvrij glaasje champagne (blauw of roze)
  • Hartige en zoete lekkernijen
  • Onbeperkt thee
  • 2D/3D/4D echo voor de zwangere (30 min)
  • 2 foto’s en alle gemaakte digitale beelden
  • Presentje voor de zwangere

Het is daarnaast ook mogelijk om dit arrangement uit te breiden met een verwenarrangement door de schoonheidsspecialiste, een zwangerschapsmassage of een leuke workshop zoals rompertjes versieren of een geboorteslinger maken.

 

NIEUW!! Mamablessing
Willen jullie de zwangere verrassen en haar echt even in het zonnetje zetten? Geef haar dan een mamablessing.

Bij een mamablessing wordt de toekomstige moeder geëerd, maar staan we ook even stil bij de baby, bevalling en het moederschap.

Je kunt kiezen uit een aantal mogelijkheden:

  • Een geboorteketting maken

Alle vrouwen nemen hiervoor een kraal mee die voor hen symbool staat voor iets wat zij de toekomstige moeder wensen. Deze kralen
geven zij dan aan de zwangere en zij maakt er een ketting mee.

  • Een geboorteslinger maken

Iedereen versiert 1 vlaggetje, dit kan met een mooie tekst of een tekening. Deze slinger kan de zwangere dan bijvoorbeeld ophangen
om in de laatste weken kracht uit te putten en zich gesteund te voelen:

  • Wensboom

Natuurlijk kunnen we ook lieve wensen en krachtige teksten op kleine briefjes schrijven die we in een wensboom hangen. Ook hier kan
de zwangere in de laatste weken steeds een mooie tekst uit halen.

Tijdens de blessing zijn er lekkere hapjes en is er onbeperkt thee en muntwater.

Eventueel is de blessing uit te breiden met een zwangerschapsmassage, pretecho, henna of fotoshoot.